Pumpkin Pecan Cookie Masło Chleb
Pumpkin Pecan Cookie butter Bread może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przyprawy. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, sól, masło ciasteczkowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pumpkin Pecan Cookie Masło Chleb, Pumpkin Cookie Butter Cinnamon Buns with Cookie Butter Glaze, oraz Ciasto czekoladowo-orzechowe z lodami dyniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 8x4-calowej patelni bochenkowej ze skróceniem. Linia garnek z gotowania pergamin papieru z dwóch krawędzi zwisające boki. Lekko nasmaruj papier.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W średniej misce wymieszać dynię, masło ciasteczkowe, cukier granulowany, cukier brązowy, 1/3 szklanki mleka, olej, 2 łyżeczki wanilii i jajka.
Dodaj mokre składniki do suchych składników; mieszaj gumową łopatką tylko do połączenia. Złożyć w orzechach pekan.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Piec 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi głównie czyste. Jeśli top brązowieje zbyt szybko podczas pieczenia, przykryj folią. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce, ubić składniki glazury z trzepaczką, aż będzie gładka.
Wlać równomiernie na wierzch schłodzonego chleba.
Niech glazury ustawić przed krojenia.