Pumpkin Mac ' n 'Cheese From' Melt: the Art of Macaroni & Cheese

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj dynię Mac ' n ' Cheese From 'Melt: the Art of Macaroni & Cheese. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 716 kalorii, 26g białka, oraz 49g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz dynię cukrową, sól morską, łagodną kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Three Cheese Mac-domowy makaron z serem, Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera, oraz Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wytnij okrąg z góry dyni pod kątem 45 stopni, sposób, w jaki można wyciąć dynię, aby zrobić jack-o' - latarnia, i odstawić. Zbierz nasiona i sznurki najlepiej jak potrafisz. Obficie sól i pieprz wnętrze dyni, pop góry z powrotem na nim, umieścić go na obrębionym naczyniu do pieczenia (ponieważ dynia może wyciekać lub trochę płakać), i piec przez 45 minut.
W międzyczasie rozgrzać oliwę na patelni na średnim ogniu. Jeśli kiełbaski są w osłonkach, usuń mięso i wyrzuć osłonki. Pokruszyć mięso kiełbasy na małe kawałki i gotować, aż lekko rumiane.
Kiełbasę wyjąć z patelni łyżką szczelinową i odstawić do ostygnięcia. Wyrzuć kroplówki, albo zachowaj na sos czy co masz.
Również podczas pieczenia dyni, gotować makaron w dużym garnku z osolonej wrzącej wody, aż al dente.
Odcedzić przez durszlak i spłukać zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
W misce, wrzucić razem Fontina, Gruyère, kiełbasa, makaron, szalotki, i zioła. Po zakończeniu pieczenia dyni wyjmij ją z piekarnika i napełnij makaronem i serem.
Umieścić górę z powrotem na dyni i piec przez 1 godzinę, zdejmując górę Przez ostatnie 15 minut, aby ser na wierzchu nadzienia może odpowiednio brązowy. Jeśli krem nadal wydaje się nieco zbyt chwiejny i płynny, daj mu kolejne 10 minut w piekarniku. Krem może trochę pękać, co jest w porządku.Jeśli Dynia rozdziela się podczas pieczenia, jak to czasami bywa, bądź wdzięczny ustawić go w obrębionym naczyniu do pieczenia i nadal piec jak zwykle.
Pokrój go na sekcje i podawaj je, lub po prostu zgarniaj wnętrzności ze skrawkami miąższu dyni dla każdej porcji. Tak czy inaczej jest po prostu elegancko. Sól i pieprz do smaku.
Pary win: białe mieszanki Doliny Rodanu, Viognier, oaky Chardonnay, szampan