Pumpkin Chiffon Pie IV
Przepis Dynia Chiffon Pie IV może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1024 kalorii, 12g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka puree z dyni, błyskawiczna mieszanka budyniu waniliowego, beztłuszczowe mleko odparowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Pumpkin Chiffon Pie, oraz Pumpkin Chiffon Pie.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć puree z dyni, pudding mix, pumpkin Pie spice i mleko odparowane.
Dobrze wymieszać. Wchodzisz w 1 filiżankę ubitej polewy.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta. Schłodzić przez 2 godziny lub do momentu ustawienia.
Rozłóż pozostałe 1/2 szklanki ubitej polewy nad nadzieniem.