Pumpkin Chiffon Pie

Pumpkin Chiffon Pie
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz waniliowe ciasteczka waflowe, gałkę muszkatołową, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Pumpkin Chiffon Pie, oraz Szyfonowe Ciasto Dyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić ciasteczka w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetworzyć na drobne okruchy(powinieneś mieć około 2 filiżanek). Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i pulsuj, aby połączyć. (Alternatywnie, umieść ciasteczka w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i zamknij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić na jednolite drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Przełożyć do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać do równomiernego połączenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać mieszaninę okruchów do 9-1 / 2-calowy talerz Deep-dish pie i, za pomocą dolnej części kubka lub palcami, mocno i równomiernie nacisnąć do dołu i do góry boki.
5
Piec do pachnącego i lekko przyciemnionego koloru, około 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Wlać rum lub cydr jabłkowy do małej miseczki i posypać żelatynę równomiernie na powierzchni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dynię, mleko, brązowy cukier, żółtka, przyprawy i sól ubić razem w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, ubijając stale, aż mieszanina po prostu zaczyna się parować i osiąga 71° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 8 do 9 minut (nie pozwól, aby mieszanina gotowała się na wolnym ogniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj mieszaninę Rum-żelatyna i ubijaj, aż połączą się i żelatyna rozpuści się, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty, około 1 minuty. Z mikserem wciąż na dużej prędkości, powoli dodawać cukier i kontynuować ubijanie, aż powstanie sztywny, błyszczący szczyt, o 1 1/2 minuty więcej.Używając gumowej szpatułki, dodaj połowę ubitych białek do schłodzonej mieszaniny dyni i delikatnie mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj pozostałe białka i delikatnie mieszaj, aż się połączą i nie pozostaną smugi białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
8
Przenieść mieszaninę szyfonu do przygotowanej skorupy ciasta i rozprowadzić na równą warstwę. Przechowywać w lodówce odkrytym aż do Ustawienia, co najmniej 6 godzin lub overnight.To skład: gdy będzie gotowy do podania, umieść śmietanę, cukier i rum lub cydr jabłkowy w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ubijaj na średniej prędkości, aż powstaną średnie szczyty, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Rozprowadzić równomiernie na cieście i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn