Pumpkin Bread Budyń Kubek Ciasto
Ten przepis służy 2 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. 153 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu karmelowego, puree z dyni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bez Mąki Nutella Pumpkin Mug, One " Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz One Minute Chocolate Brownie Mug Cake.
Instrukcje
Lekko nasmaruj jeden Bezpieczny kubek mikrofalowy. Kubek linii z połową kostek chleba. Okrążyć wnętrze kubka chlebem, a następnie wypełnić środek. Kontynuuj układanie w stos, aż zabraknie, tak że tworzy wieżę chleba wewnątrz kubka.
W oddzielnym kubku lub małej misce ubijaj jajko, mleko, cynamon, dynię i cukier.
Wlać połowę mieszanki na wieżę chlebową, upewniając się, że mieszanka kremowa dotyka wszystkich kawałków chleba. Kuchenkę mikrofalową przez około 1 minutę lub do momentu całkowitego ugotowania kremu.
Wyjąć z kubka i umieścić na talerzu. Użyj kubka ponownie, aby zrobić drugi budyń chlebowy.
Podawać na ciepło z lodami i sosem karmelowym.