Pumpkin Angel Food Cake z nadzieniem imbirowo-kremowym
Ciasto Pumpkin Angel Food z nadzieniem imbirowo-kremowym wymaga z grubsza 3 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cukru pudru, śmietany, krystalizowanego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pumpkin Angel Food Cake z nadzieniem imbirowo-kremowym, Angel Food ciasto z cytrynowo-imbirowym kremem Mascarpone i świeżymi owocami, oraz Ciasto dyniowe z nadzieniem pomarańczowo-imbirowym i lukrem cynamonowo-serowym.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; piekarnik rozgrzać do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube).
Piec 37 do 47 minut lub aż skorupa jest ciemny złoty brąz i pęknięcia są suche. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny lejek lub szklaną butelkę.
Niech powiesić około 2 godzin lub aż ciasto jest całkowicie chłodny. Poluzuj ciasto z boku patelni za pomocą noża lub długiej metalowej szpatułki. Obróć ciasto do góry nogami na talerz do serwowania.
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywny. Złóż imbir.
Pokrój ciasto poziomo na pół, aby uzyskać 2 równe warstwy.
Połowę nadzienia rozprowadzić na dolnej warstwie; zastąpić wierzch ciasta.
Pozostałe nadzienie rozłożyć na wierzchu ciasta.
Posypać dodatkową przyprawą pumpkin pie w razie potrzeby.