Pumpkin Angel Food Cake z nadzieniem imbirowo-kremowym

Pumpkin Angel Food Cake z nadzieniem imbirowo-kremowym
Ten przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier puder, krystalizowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Angel Food ciasto z cytrynowo-imbirowym kremem Mascarpone i świeżymi owocami, Ciasto dyniowe z nadzieniem pomarańczowo-imbirowym i lukrem cynamonowo-serowym, oraz Ginger Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, ubić składniki ciasta mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4
Piec 37 do 47 minut lub aż skorupa jest ciemny złoty brąz i pęknięcia są suche. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny lejek lub szklaną butelkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
LejekLejek
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Niech powiesić około 2 godzin lub aż ciasto jest całkowicie chłodny. Poluzuj ciasto z boku patelni za pomocą noża lub długiej metalowej szpatułki. Obróć ciasto do góry nogami na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywny. Złóż imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Pokrój ciasto poziomo na pół, aby uzyskać 2 równe warstwy.
8
Połowę nadzienia rozprowadzić na dolnej warstwie; zastąpić wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Pozostałe nadzienie rozłożyć na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Posypać dodatkową przyprawą pumpkin pie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn