Dynia i Pecan Semifreddo z sosem karmelowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz crème fraîche, mielony kardamon, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik z dyni z sosem karmelowym, Migdałowy Nugat Semifreddo z słodko-gorzkim sosem czekoladowym (semifreddo al Torrone), oraz Karmel Pecan Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Line 9 1/4x5 1 / 4x3-calowa patelnia metalowa z folią. Zmiksować okruchy gingersnap i brązowy cukier w procesorze do połączenia. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj masło; procesuj, aż utworzą się wilgotne okruchy. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 2 cale w górę boków przygotowanej patelni bochenka. Wyluzuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap Okruchy
Brązowy Cukier
Masło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Patelnia Bochenkowa
2
Ubić dynię, miód i przyprawy w dużej misce do wymieszania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Przyprawy
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszaj 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki wody i syrop kukurydziany w ciężkim średnim rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować syrop bez mieszania, aż termometr Candy rejestruje 120°, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Syrop
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
4
W międzyczasie, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w średniej misce do miękkich szczytów. Stopniowo ubijaj w gorącym syropie cukrowym; ubijaj, aż mieszanina ostygnie, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
5
Fold 1/3 mieszaniny białka jaj w mieszaninie dyni przyprawy do rozjaśnienia. Wchodzisz w pozostałej mieszaniny białka jaja. Wchodzisz w pekan i toffi bits. Mieszankę łyżką do przygotowanej skorupy. Przykryć folią i zamrozić do zamrożenia, około 8 godzin. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Toffi
Białka Jaj
Dynia
Orzeszki Pekan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1
Wymieszaj cukier, 1/4 szklanki wody i syrop kukurydziany w ciężkim średnim rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ogień i gotować bez mieszania, aż syrop ma głęboki bursztynowy kolor, od czasu do czasu szczotkowanie boków patelni mokrą szczotką do ciasta i wirującą patelnią, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Cukier
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Patelnia Z Sosem
Patelnia
2
Zdjąć z ognia.
3
Ubij w 1/2 szklanki śmietany, masła, a następnie crme frache (mieszanina będzie bubble). Wymieszać wanilią i solą. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Wymieszać na średnim ogniu, aby się nagrzać przed podaniem.)