Pulpety Z Jeżozwierza
Pulpety z jeżozwierza mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 502 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną zupę pomidorową, ryż instant, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Porcupine Meatballs II, Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Klopsiki Z Jeżozwierza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko ubić jajko widelcem, następnie dodać czubatą łyżkę zupy i lekko wymieszać.
Wymieszać w ryżu, cebuli, pietruszki, cebuli sól i pieprz. Wymieszać mieloną wołowinę i dobrze wymieszać rękami. Z mieszaniny na 1 1/2 cala okrągłe klopsiki.
Płaszcz dużą patelnię na średnim ogniu sprayem do gotowania. Gotować klopsiki i brązowy ze wszystkich stron.
Połączyć pozostałe zupy z Worcestershire (można zwiększyć lub zmniejszyć Worcestershire do własnych upodobań), mieszać aż gładkie, a następnie łyżką nad klopsiki. Przykryć pokrywką i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut, mieszając co kilka minut.