Pulpety z indyka z kabaczkiem Spaghetti w sosie pomidorowym
Pulpety z indyka z kabaczkiem spaghetti w sosie pomidorowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 755 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mielone mięso z indyka, chleb, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z Pulpetami z indyka w pikantnym sosie pomidorowym, Pulpety z indyka z szybkim i pikantnym sosem pomidorowym i pełnoziarnistym Spaghetti, oraz Spaghetti Squash Z Pulpetami Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przekrój o połowę wzdłuż i usuń nasiona.
Umieścić na blasze do pieczenia, wyciąć bok do góry. Piecz squash aż zmiękną, 30 do 40 minut w zależności od wielkości.
Rozgrzej dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek.
Podsmażyć czosnek i cebulę, aż przezroczyste.
Dodać pomidory i dusić na małym ogniu, o 45 protokół. W dużej misce, połączyć indyka, chleb, mleko, parmezan, bazylia i pietruszka i dobrze wymieszać. Formować w 2-calowe klopsiki.
Podgrzać kilka łyżek oleju roślinnego na głębokiej patelni na średnim ogniu. Smażyć klopsiki na patelni, aż rumiane ze wszystkich stron. W razie potrzeby gotować partiami.
Przenieść klopsiki do sosu pomidorowego i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez.
Za pomocą widelca usuń miąższ squasha ze skóry i wymieszaj squasha z sosem pomidorowym.
Podawać squasha z klopsikami.