Pulpety Z Grilla Żurawinowego Wolno Gotowane
Przepis Slow-Cooker Cranberry Grill klopsiki jest gotowy w około 3 godziny i 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonej musztardy, SOS żurawinowo-pomarańczowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Slow-Cooker Shortcut Cranberry Barbecue Meatballs, Pulpety Żurawinowe Slow Cooker, oraz Pulpeciki Żurawinowe Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 15x10x1-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki klopsiki. Kształt na 1-calowe klopsiki.
Piec 15 do 20 minut lub aż Nie różowy w centrum i sok jest jasne.
W 2-do 2 1/2-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki sosu z wyjątkiem pietruszki, aż dobrze wymieszać.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż dokładnie ogrzane. Natkę pietruszki wymieszać.
Klopsiki podawać z widelcami do koktajli lub wykałaczkami. Klopsiki trzymają się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszają.