Pulpety z cielęciny i szałwii oraz makaron z sosem Gorgonzola-Orzech włoski
Cielęcina i szałwia klopsiki i makaron z sosem Gorgonzola-orzech wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1377 kalorii, 56g białka, oraz 78 g tłuszczu. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sól, makaron gemelli, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Grillowany Makaron Z Kurczakiem W Sosie Z Kremu Orzechowego Gorgonzola, Pieczeń cielęca i szałwia z sosem Gorgonzola i ziemniakami z Prosciutto i serem, oraz Makaron z dyni i gorgonzolą Rigatoni ze smażoną szałwią.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zagotować wodę do makaronu. Gdy dojdzie do wrzenia, posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Drenaż.
4
Podczas pracy makaronu, umieścić cielęcinę w misce i dodać do niego jajko, czosnek, szałwia, bułka tarta, ser, gałka muszkatołowa i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do miski, wymieszać i zwinąć Małe 1-calowe kulki. Ułóż kulki w jednej warstwie na nieprzywierającej blasze ciastek i piecz 8 do 10 minut w gorącym piekarniku, aż mięso będzie złote i jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Owocowy Roll-up
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Toast orzechy włoskie i umieścić je w robocie kuchennym. Zmielić orzechy włoskie i rezerwy.
W głębokiej patelni na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Mąkę ubić na masło i chwilę ugotować, a następnie ubić w winie i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Trzepaczka w magazynie, gdy pęcherzyki i zaczyna się zmniejszać, mieszać w śmietanie i zmniejszyć ogień do średnio niski. Gotować na wolnym ogniu, aby nieco zagęścić sos, 2 do 3 minut, rozpuścić w Gorgonzoli i wymieszać z mielonymi orzechami włoskimi, a następnie doprawić sos pieprzem, do smaku, a może szczyptą soli.