Pulpety nadziewane serem i Spaghetti

Pulpety nadziewane serem i Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików nadziewanych serem i Spaghetti. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz styl bułka tarta, ser mozzarella ciąg, sos pomidorowy makaron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Z Nadziewanymi Klopsikami, Serowe Nadziewane klopsiki i Spaghetti, oraz Na wierzchu Ole Smoky, wszystko pokryte serem: Spaghetti i klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kostki sera w małej, zamykanej plastikowej torebce z zamrażarką; zamknij torebkę i zamrozić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia 15x10x1-calowy patelnia z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać bułkę tartą i 3 łyżki sosu do makaronu. Wymieszaj wołowinę, cebulę, sól, oregano i jajko. Kształtuj mieszaninę na 18 (2-calowe) kulki. Naciśnij 1 kostkę sera w środku każdej kulki, uszczelniając ją wewnątrz. Delikatnie umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie wlej pozostały sos do makaronu do 5-litrowego holenderskiego piekarnika. Przykryć; podgrzać do duszenia na średnim ogniu, często mieszając. Delikatnie wymieszać klopsiki; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć; dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż klopsiki są dokładnie ugotowane i nie są już różowe w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Tymczasem gotuj i osuszaj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Podawać klopsiki i sos na spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
SOSSOS
7
Podawać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn