Pulpeciki z sosem żurawinowym

Powoli duszone klopsiki z sosem żurawinowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oliwę z oliwek, mieloną wołowinę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pulpety Żurawinowe Slow Cooker, Pulpeciki Żurawinowe Chili, oraz Pulpety Z Grilla Żurawinowego Wolno Gotowane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Zacznij od przygotowania klopsików.
Wyjąć skórki z chleba i namoczyć w mleku.
W dużej misce wymieszać cielęcinę, wołowinę i wieprzowinę. Wycisnąć nadmiar mleka i dodać chleb, cebulę, czosnek, tymianek i jajko. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać, aby połączyć. Zrób małe kulki wielkości piłki golfowej. Ustawić ciężkie naczynie do pieczenia na średnim ogniu.
Dodaj 3-liczyć oliwy z oliwek i brązowe klopsiki. Gotować przez 3 do 5 minut, zapewniając równomierne brązowienie klopsików. Podgrzać do wysokiej temperatury i dodać czerwone Wino i bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć patelnię folią aluminiową i piec w piekarniku przez 45 minut fasting klopsiki co 20 minut. Jeśli cała ciecz wyparuje, dodaj trochę bulionu wołowego. Po zakończeniu wyjąć klopsiki i odstawić na bok. Na średnim ogniu wyłożyć patelnię z płynem do duszenia, dodać miód, musztardę, kminek i zmniejszyć, aż będzie gęsta i syropowata. Na koniec doprawić solą i dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
W małym rondlu umieść żurawinę z sokiem pomarańczowym i gotuj na wolnym ogniu, aż sos będzie pulpy i gęsty - około 10 minut. Na przystawkę podawać klopsiki na wykałaczkach z sosem żurawinowym na boku.