Pulled - Pork Tacos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Pulled - Pork Tacos spróbować. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 43g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, limonkę, wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Pulled Pork Tacos, Pulled - Pork Tacos, oraz BBQ Pulled Pork Tacos.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników (przez sól) w powolnej kuchence 4-do 6-litrowej.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza.
Gotować wieprzowinę, pod przykryciem, na wysokim przez 45 godzin lub na niskim przez 78 godzin, lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie i łatwo się rozdzieli.
Rozgrzej piekarnik do 350 20 minut przed podaniem. Ułóż tortille i zawiń w folię.
Piec przez 15 minut lub do ogrzania.
Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami i wymieszać z płynem do gotowania.
Podawać rozdrobnioną wieprzowinę z ciepłymi tortillami, kolendrą, kwaśną śmietaną, limonką i dodatkową salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.