Pulled Pork "Sloppy Joes
Przepis wyciągnął wieprzowinę " Sloppy Joes może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Ten przepis służy 15 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i pick up & pikantny sos barbecue, Claussen marynowane relish, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday), oraz My Sloppy Joes.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 2 min. albo aż będzie krucho.
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułek; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Bułki napełnij mieszanką mięsną tuż przed podaniem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Pulled Pork działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon