Pulled Pork Burritos

Pulled Pork Burritos
Pulled Pork Burritos może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 593 kalorie, 36g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, marchewkę w średniej kostce, Tyłek bostoński i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.

Instrukcje

1
Dla wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. porcja Tyłek wieprzowy w dwóch równych częściach około 1 funt każdy. Następnie, w małej misce, wymieszać sól, cayenne, czarny pieprz i kminek, dobrze mieszając. Następnie osusz wieprzowinę i natrzyj Na Zewnątrz mieszanymi przyprawami. Po przetarciu przyprawą umieść na głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Boston ButtBoston Butt
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj pokrojone warzywa i zakończ wywar, a następnie przykryj folią. Po przykryciu, piec aż zmięknie, 2 do 2 1/2 godziny. Po upieczeniu wyjmij z piekarnika, umieść wieprzowinę na patelni i pozostaw do ostygnięcia. Odtłuścić tłuszcz z zapasów i rezerw. Po ostygnięciu wyciągamy mięso do burritos, a następnie wkładamy wywar do rondla, rozgrzewając na średnim ogniu. Następnie przecier za pomocą blendera patyczkowego do stworzenia sosu. Po puree, smak i ponownie doprawić, jeśli wolisz. Następnie wyjąć z płyty kuchennej i umieścić w pojemniku do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Umieścić wywar w rondlu i ogrzać na dużym ogniu. Po rozgrzaniu dodać nasiona annatto i mieszać do rozpuszczenia. Następnie wyjąć z pieca i wlać surowy ryż na 2-calową głęboką patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona AnnattoNasiona Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Dodać kolendry i jalapenos, przykryć folią i umieścić w piekarniku, aż gotowane, o 30 protokół. Wszystkie płyny powinny zostać wchłonięte, aby ryż został ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Do burritos: aby zbudować burritos, w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać wieprzowinę i 1 szklankę zarezerwowanego puree, mieszając, podgrzewając przez 4 do 5 minut. Następnie dodać kolendrę, sól, pieprz i sok z cytryny i ciepłe. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu i utrzymaj wieprzowinę gorącą. Następnie ułóż tortillę płasko i dodaj w środkowej części 1 szklankę rozgrzanej wieprzowiny, 1/4 szklanki ryżu, 2 łyżki fasoli i 1 łyżkę sera. Złóż dolną krawędź tortilli, aby się spełnić,a następnie przeciągnij boki na pokrycie siebie. Następnie na oddzielnej patelni lub na patelni dodać 1 łyżeczkę zastrzeżonego tłuszczu wieprzowego i podgrzać na średnim ogniu i pozostawić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj burrito i podsmażyć na pierwszej stronie, aż chrupiące, 2 do 3 protokół, a następnie powtórzyć na drugiej stronie, aż zbrązowieje. Powtórz proces z pozostałymi tortillami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn