Pulled Pork Burritos

Pulled Pork Burritos
Pulled Pork Burritos może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 593 kalorie, 36g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, marchewkę w średniej kostce, Tyłek bostoński i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.

Instrukcje

1
Dla wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. porcja Tyłek wieprzowy w dwóch równych częściach około 1 funt każdy. Następnie, w małej misce, wymieszać sól, cayenne, czarny pieprz i kminek, dobrze mieszając. Następnie osusz wieprzowinę i natrzyj Na Zewnątrz mieszanymi przyprawami. Po przetarciu przyprawą umieść na głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Boston ButtBoston Butt
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj pokrojone warzywa i zakończ wywar, a następnie przykryj folią. Po przykryciu, piec aż zmięknie, 2 do 2 1/2 godziny. Po upieczeniu wyjmij z piekarnika, umieść wieprzowinę na patelni i pozostaw do ostygnięcia. Odtłuścić tłuszcz z zapasów i rezerw. Po ostygnięciu wyciągamy mięso do burritos, a następnie wkładamy wywar do rondla, rozgrzewając na średnim ogniu. Następnie przecier za pomocą blendera patyczkowego do stworzenia sosu. Po puree, smak i ponownie doprawić, jeśli wolisz. Następnie wyjąć z płyty kuchennej i umieścić w pojemniku do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Umieścić wywar w rondlu i ogrzać na dużym ogniu. Po rozgrzaniu dodać nasiona annatto i mieszać do rozpuszczenia. Następnie wyjąć z pieca i wlać surowy ryż na 2-calową głęboką patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona AnnattoNasiona Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Dodać kolendry i jalapenos, przykryć folią i umieścić w piekarniku, aż gotowane, o 30 protokół. Wszystkie płyny powinny zostać wchłonięte, aby ryż został ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Do burritos: aby zbudować burritos, w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać wieprzowinę i 1 szklankę zarezerwowanego puree, mieszając, podgrzewając przez 4 do 5 minut. Następnie dodać kolendrę, sól, pieprz i sok z cytryny i ciepłe. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu i utrzymaj wieprzowinę gorącą. Następnie ułóż tortillę płasko i dodaj w środkowej części 1 szklankę rozgrzanej wieprzowiny, 1/4 szklanki ryżu, 2 łyżki fasoli i 1 łyżkę sera. Złóż dolną krawędź tortilli, aby się spełnić,a następnie przeciągnij boki na pokrycie siebie. Następnie na oddzielnej patelni lub na patelni dodać 1 łyżeczkę zastrzeżonego tłuszczu wieprzowego i podgrzać na średnim ogniu i pozostawić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj burrito i podsmażyć na pierwszej stronie, aż chrupiące, 2 do 3 protokół, a następnie powtórzyć na drugiej stronie, aż zbrązowieje. Powtórz proces z pozostałymi tortillami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn