Pulled Pork Burritos może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 593 kalorie, 36g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, marchewkę w średniej kostce, Tyłek bostoński i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
1
Dla wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. porcja Tyłek wieprzowy w dwóch równych częściach około 1 funt każdy. Następnie, w małej misce, wymieszać sól, cayenne, czarny pieprz i kminek, dobrze mieszając. Następnie osusz wieprzowinę i natrzyj Na Zewnątrz mieszanymi przyprawami. Po przetarciu przyprawą umieść na głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Boston Butt
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj pokrojone warzywa i zakończ wywar, a następnie przykryj folią. Po przykryciu, piec aż zmięknie, 2 do 2 1/2 godziny. Po upieczeniu wyjmij z piekarnika, umieść wieprzowinę na patelni i pozostaw do ostygnięcia. Odtłuścić tłuszcz z zapasów i rezerw. Po ostygnięciu wyciągamy mięso do burritos, a następnie wkładamy wywar do rondla, rozgrzewając na średnim ogniu. Następnie przecier za pomocą blendera patyczkowego do stworzenia sosu. Po puree, smak i ponownie doprawić, jeśli wolisz. Następnie wyjąć z płyty kuchennej i umieścić w pojemniku do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina Wieprzowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
1
Umieścić wywar w rondlu i ogrzać na dużym ogniu. Po rozgrzaniu dodać nasiona annatto i mieszać do rozpuszczenia. Następnie wyjąć z pieca i wlać surowy ryż na 2-calową głęboką patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Dodać kolendry i jalapenos, przykryć folią i umieścić w piekarniku, aż gotowane, o 30 protokół. Wszystkie płyny powinny zostać wchłonięte, aby ryż został ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Do burritos: aby zbudować burritos, w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać wieprzowinę i 1 szklankę zarezerwowanego puree, mieszając, podgrzewając przez 4 do 5 minut. Następnie dodać kolendrę, sól, pieprz i sok z cytryny i ciepłe. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu i utrzymaj wieprzowinę gorącą. Następnie ułóż tortillę płasko i dodaj w środkowej części 1 szklankę rozgrzanej wieprzowiny, 1/4 szklanki ryżu, 2 łyżki fasoli i 1 łyżkę sera. Złóż dolną krawędź tortilli, aby się spełnić,a następnie przeciągnij boki na pokrycie siebie. Następnie na oddzielnej patelni lub na patelni dodać 1 łyżeczkę zastrzeżonego tłuszczu wieprzowego i podgrzać na średnim ogniu i pozostawić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj burrito i podsmażyć na pierwszej stronie, aż chrupiące, 2 do 3 protokół, a następnie powtórzyć na drugiej stronie, aż zbrązowieje. Powtórz proces z pozostałymi tortillami i nadzieniem.