Pulled Chicken Empanadas

Pulled Chicken Empanadas
Pulled Chicken Empanadas może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 47g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, przyprawę kreolską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pulled Chicken Empanadas, Dyni I Pulled Chicken Empanadas, oraz Grill: Mini Pulled Pork Empanadas.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę, pieprz, i olej na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół. Podczas gotowania wyciągnij mięso z kurczaka, odrzucając skórę i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj kurczaka na patelni wraz z pomidorami, kreolski przyprawy, oliwki, ostry sos, i sól i pieprz, do smaku. Doprowadzić to do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ostudzić, podczas gdy ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
4
Mieszaj razem mąkę arepa i ciepłą wodę rękami, aż ciasto będzie gładkie. Przykryj folią i pozostaw na 5 minut. Weź kawałek ciasta i rozwałkuj go w kulkę wielkości cytryny. Umieścić go na kawałku folii i umieścić inny kawałek folii na górze. Poklepać w 5-calowy okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Usuń górny kawałek plastiku i umieść 3 łyżki ciągniętego kurczaka na środku koła, pozostawiając 1/2-calową granicę. Za pomocą folii, Złóż ciasto, aby zamknąć nadzienie i uformować półkole. Naciśnij krawędzie razem. Korzystając z obręczy małego spodka, przyciąć krawędź empanady. Powtórz, aby zrobić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pulled ChickenPulled Chicken
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Umieścić około 1/2-cala oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Zanurz koniec drewnianej łyżki w oleju: gdy wokół niej powstają bąbelki, olej jest wystarczająco gorący do smażenia. Smażyć empanadas, kilka na raz, aż będą złote, o 3 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Podawać na ciepło.
9
Uwaga: ser Mozzarella i mieszanka pokrojonej w kostkę gruszki i pokruszonego sera gorgonzola również tworzą świetne nadzienia dla tych empanadas.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia90
Magazyn