Pulled Beef: Pabellon Criollo
Pulled Beef: Pabellon Criollo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz seler, liść laurowy, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Krewetki Criollo, Ceviche Criollo z Leche de Tigre, oraz Kubańska Pieczona Wieprzowina Z Mojo Criollo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej zapiekance (która ma ciasną pokrywkę) rozgrzać 3 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodaj marchew, seler i 1 cebulę i smaż przez kilka minut, aż zmiękną; wyjmij warzywa na talerz. Doprawić mięso solą i pieprzem; w razie potrzeby dodać 2 łyżki więcej oleju do patelni i oparzyć mięso po obu stronach, około 5 minut. Odstawić zmiękczone warzywa na patelnię wraz z liściem laurowym.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby tylko o pokrycie mięsa i doprowadzić do wrzenia. Opuść ciepło, przykryj i gotuj delikatnie, aż mięso będzie bardzo miękkie, 1 1/2 do 2 godzin.
Wyjąć mięso z garnka i odstawić; odcedzić płyn i zapas.
Dodaj kolejne 2 łyżki oleju do patelni i włóż paprykę, czosnek, pomidory i pozostałą cebulę; smaż na średnim ogniu, aż wszystko będzie miękkie i zepsute, około 15 minut. Mięso rozdrobnić i dodać do patelni, aby ogrzać.
Jeśli mieszanina stanie się zbyt sucha, dodaj część zastrzeżonego płynu do duszenia.
Podawać z czarną fasolą i ugotowanym białym ryżem, udekorować liśćmi kolendry.
W szybkowarze 6-litrowym na średnim ogniu wlać 3 łyżki oleju.
Dodać szynkę skos i cebulę i gotować, aż cebula zwiędną i szynka skos jest lekko rumiane, o 5 protokół. Wrzucić czosnek i liść laurowy i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodać fasolę i dobrze wymieszać.
Wlać wodę; dodać pozostałą łyżkę oleju, 1 łyżkę soli i kilka mielonych pieprzu. Postępując zgodnie z instrukcjami producenta, przykryj, zablokuj pokrywę i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Niższe ciepło, aby utrzymać ciśnienie i czas rozpoczęcia. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 25 minut.
Wyjmij z ognia i pozostaw na 5 minut. Uwolnij parę, ponownie zgodnie ze wskazówkami producenta. Jeśli fasola jest niedodone, gotować je z pokrywką off do miękkości.
Usunąć liść laurowy i wyrzucić. Wybrać mięso z szynki i dodać do fasoli; wyrzucić kość. Smak i dostosować przyprawy.