Pulled Beef: Pabellon Criollo

Pulled Beef: Pabellon Criollo
Pulled Beef: Pabellon Criollo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz seler, liść laurowy, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Krewetki Criollo, Ceviche Criollo z Leche de Tigre, oraz Kubańska Pieczona Wieprzowina Z Mojo Criollo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej zapiekance (która ma ciasną pokrywkę) rozgrzać 3 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2
Dodaj marchew, seler i 1 cebulę i smaż przez kilka minut, aż zmiękną; wyjmij warzywa na talerz. Doprawić mięso solą i pieprzem; w razie potrzeby dodać 2 łyżki więcej oleju do patelni i oparzyć mięso po obu stronach, około 5 minut. Odstawić zmiękczone warzywa na patelnię wraz z liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać wystarczającą ilość wody, aby tylko o pokrycie mięsa i doprowadzić do wrzenia. Opuść ciepło, przykryj i gotuj delikatnie, aż mięso będzie bardzo miękkie, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wyjąć mięso z garnka i odstawić; odcedzić płyn i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj kolejne 2 łyżki oleju do patelni i włóż paprykę, czosnek, pomidory i pozostałą cebulę; smaż na średnim ogniu, aż wszystko będzie miękkie i zepsute, około 15 minut. Mięso rozdrobnić i dodać do patelni, aby ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Jeśli mieszanina stanie się zbyt sucha, dodaj część zastrzeżonego płynu do duszenia.
7
Podawać z czarną fasolą i ugotowanym białym ryżem, udekorować liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Biały GotowanyRyż Biały Gotowany
świeża Kolendraświeża Kolendra
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
8
W szybkowarze 6-litrowym na średnim ogniu wlać 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
9
Dodać szynkę skos i cebulę i gotować, aż cebula zwiędną i szynka skos jest lekko rumiane, o 5 protokół. Wrzucić czosnek i liść laurowy i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodać fasolę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
11
Wlać wodę; dodać pozostałą łyżkę oleju, 1 łyżkę soli i kilka mielonych pieprzu. Postępując zgodnie z instrukcjami producenta, przykryj, zablokuj pokrywę i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Niższe ciepło, aby utrzymać ciśnienie i czas rozpoczęcia. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
12
Wyjmij z ognia i pozostaw na 5 minut. Uwolnij parę, ponownie zgodnie ze wskazówkami producenta. Jeśli fasola jest niedodone, gotować je z pokrywką off do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
13
Usunąć liść laurowy i wyrzucić. Wybrać mięso z szynki i dodać do fasoli; wyrzucić kość. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn