Pull-Apart " Pizza
Przepis Pull-Apart " Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kiełbasy, liście bazylii, philadelphia pikantny czosnek gotowanie creme, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pull Apart Pizza Muffins, Pizza Pull-Apart Chleb, oraz Pull Apart Pizza Ring dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż krakersy w jednej warstwie na blasze do pieczenia, tworząc solidny prostokąt; rozprowadzić z gotowaniem crme. Top z brokułami.
Połowę prostokąta przykryć pomidorami i mozzarellą; pozostałą połowę przykryć kiełbasą i parmezanem.
Piec 10 min. albo aż mozzarella się roztopi.
Posypać bazylią połowę pokrytą pomidorami; skropić oliwą na pozostałą połowę.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.