Pull and Peel Italian Sub
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać pociągnąć i skórki włoski Sub spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 98 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mortadellę, ciasto do pizzy, fontinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Włoska Patelnia Pull Apart Chleb, Włoski chleb ziołowo-serowy, oraz skórka od banana thoran, jak zrobić skórkę od banana thoran dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz olej, płatki czerwonej papryki, czosnek i sól i pozostaw do marynowania do 30 minut. Można to zrobić podczas podgrzewania piekarnika.
W rondlu połącz ocet, czosnek, oregano, tymianek i sól. Gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę i stanie się syropem, około 10 minut, a następnie odcedzić.
Dla sub: Rozgrzej piekarnik do 550 stopni F. rozgrzej kamień do pizzy w piekarniku na środkowym stojaku.
Ciasto do pizzy rozwałkować na cienką, 12-calową okrągłą skórkę do pizzy.
Umieścić na kamieniu do pizzy w piekarniku i piec, aż lekko dmuchane i rumiane, 8 do 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i dodać fontina, prosciutto, mortadella i capicola równomiernie na wierzchu ciasta. Zakończ redukcją balsamiczną i rozdartymi liśćmi bazylii.
Podawać z boku oleju chile.