Pugliese Mushroom Hodgepodge może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 796 kalorii, 13g białka, oraz 59 g tłuszczu na porcję. Na 6,86 zł za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwek, soli i pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 75% to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Hodgepodge, Curly Kale Hodgepodge (with a Twist), oraz Deborah Madison ' s Spring Garden Hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ... podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić pesto: w robocie kuchennym, połącz oliwki, cebulę, orzechy piniowe i czosnek i zmiksuj przez 1 minutę. Gdy silnik pracuje, powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż utworzy gęstą, gładką pastę. Odstawić na 1/2 godziny przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
W ciężkim 4-kwartowym rondlu umieścić kurki, crimini, ostrygi i żółte grzyby stóp, czerwoną cebulę, płatki chili, szalotki, czosnek, pomidory i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj wino po 8 minutach gotowania. Obniżyć ciepło, tak aby mieszanina gotowała się, częściowo przykryta, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W międzyczasie rozgrzej grill lub brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki Warzywne
5
Po gotowaniu mieszanina grzybów powinna być gęsta, jak ragu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i wlać do dużej, płytkiej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Grzać chleb i posmarować zielonym pesto z oliwek. Stój crostini pod zabawnymi kątami w środku hodge-podge grzybów i podawaj natychmiast na środku stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
Crostini
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Podawać na grillowanym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
8
W 3-kwartowym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodać tymianek i marchew i gotować 5 minut więcej, aż marchew jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Dodać pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż będzie tak gęsty jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos trzyma 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek