Pugliese Mushroom Hodgepodge może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 796 kalorii, 13g białka, oraz 59 g tłuszczu na porcję. Na 6,86 zł za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwek, soli i pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 75% to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Hodgepodge, Curly Kale Hodgepodge (with a Twist), oraz Deborah Madison ' s Spring Garden Hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ... podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić pesto: w robocie kuchennym, połącz oliwki, cebulę, orzechy piniowe i czosnek i zmiksuj przez 1 minutę. Gdy silnik pracuje, powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż utworzy gęstą, gładką pastę. Odstawić na 1/2 godziny przed użyciem.
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W ciężkim 4-kwartowym rondlu umieścić kurki, crimini, ostrygi i żółte grzyby stóp, czerwoną cebulę, płatki chili, szalotki, czosnek, pomidory i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj wino po 8 minutach gotowania. Obniżyć ciepło, tak aby mieszanina gotowała się, częściowo przykryta, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W międzyczasie rozgrzej grill lub brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Po gotowaniu mieszanina grzybów powinna być gęsta, jak ragu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i wlać do dużej, płytkiej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Grzać chleb i posmarować zielonym pesto z oliwek. Stój crostini pod zabawnymi kątami w środku hodge-podge grzybów i podawaj natychmiast na środku stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Canilla® Extra Rice
Crostini
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Podawać na grillowanym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
W 3-kwartowym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
9
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, około 8 do 10 minut.
Dodać tymianek i marchew i gotować 5 minut więcej, aż marchew jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Dodać pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż będzie tak gęsty jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos trzyma 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.