Pufy Do Lodów Z Dynią Przyprawione

Pufy Do Lodów Z Dynią Przyprawione
Ten przepis wegetariański serwuje 32 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, jajek, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lody Dyniowe Bez Kości, Zdrowe Lody Dyniowe (Wegańskie I Bezglutenowe), oraz Desery Z Dyni: Puffy Z Kremem Z Dyni podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać śmietanę i 1/2 szklanki mleka do 175; wymieszać z cukrem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Niewielką ilość gorącej mieszanki ubić na żółtka. Wróć wszystko na patelnię, ubijając stale. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160 i pokryje tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia. Szybko schłodzić, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z dynią, wanilią, cynamonem, gałką muszkatołową i pozostałym mlekiem. Naciśnij woskowany papier na powierzchnię kremu. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CynamonCynamon
BudyńBudyń
DyniaDynia
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
4
Napełnij cylinder zamrażarki lodów dwie trzecie pełne; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Gdy lody są zamrożone, przenieść do pojemnika zamrażarki; zamrozić na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
5
Tymczasem w ciężkim rondlu na średnim ogniu gotuj cukier do stopienia, około 20 minut. Nie mieszać. Zmniejszyć ciepło do niskiego; gotować przez 5 minut lub do momentu, aż syrop będzie złotobrązowy, mieszając od czasu do czasu. Szybko wlać na niepasaną blachę do pieczenia; ostudzić i grubo zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
W małej misce połączyć mąkę, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową; odstawić. W dużym rondlu zagotować wodę, masło i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj mieszaninę mąki naraz i mieszaj, aż powstanie gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
9
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Kontynuuj bicie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
10
Drop by rounded tablespoonfuls 3 in. rozłożyć na posmarowane blachami do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Piec w 400 przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Zdejmij do stojaków drucianych. Natychmiast podzielić chrupki otworzyć; zdjąć blaty i odstawić. Miękkie ciasto wyrzucić od środka. Fajne chrupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
13
Tymczasem w dużym rondlu połącz wino, brązowy cukier, masło, miód, sok pomarańczowy, miętę, goździki, sok z cytryny, cynamon, imbir i laskę cynamonu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę. Odcedź mieszankę wina, odrzucając goździki i laskę cynamonu. Powrót mieszanki wina do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ImbirImbir
MasłoMasło
GoździkiGoździki
MiódMiód
MiętaMięta
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
14
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do mieszanki wina. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
WinoWino
15
Aby służyć, miarka lody do kremu chrupki; zastąpić Topy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
KremKrem
16
Skropić sosem i posypać kawałkami cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło w kostcemasło w kostce63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło w kostcemasło w kostce1laska cynamonu (3 cale)laska cynamonu (3 cale)5Batoniki toffi Heathmrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino6żółtka jajżółtka jaj4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży piernikmielony świeży piernik5świeże liście miętyświeże liście mięty0Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4Batoniki toffi Heathkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejak zazdrość aniołajak zazdrość anioła0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.puszka solid-pack Dyniapuszka solid-pack Dynia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 423 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko pełne, podzielonemleko pełne, podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn