Puffy Chile Rellenos Casserole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Puffy Chile Rellenos Casserole. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz substytut jajka, mleko, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Chile Rellenos, Chile Rellenos Bake, oraz Poblano Chile Rellenos.
Instrukcje
Wytnij wzdłuż jednej strony każdego chili i Otwórz, aby położyć się płasko. Płaszcz 13 cali. x 9-w. naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania.
Ułóż połowę papryczek chili, pasków tortilli, mozzarelli i serów cheddar w przygotowanym naczyniu. Powtórz warstwy.
W małej misce ubij substytut jajka, mleko, czosnek w proszku, kminek, pieprz i sól.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do spuchnięcia i włożenia noża 2 do środka. z krawędzi patelni wychodzi czysty.
Odstaw na 10 minut przed cięciem.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest musujące Freixenet Cordon Negro Brut Cava. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Freixenet Sparkling Cordon Negro Brut Cava]()
Freixenet Sparkling Cordon Negro Brut Cava
Cava o wyjątkowym, świeżym, owocowym stylu i utrzymującym się aromacie. Jest idealnym partnerem dla najlepszych potraw i doskonałe w każdej chwili.Mieszanka: 35% Macabeo, 25% Xarel * lo, 40% Parellada