Puffed - Naleśnik Zapiekanka Brunch
Puffed - Pancake brunch zapiekanka jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka soli, ser szwajcarski, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do Boże Narodzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Naleśnik Z Gruszką Dmuchaną, Naleśnik dmuchany z truskawkami, oraz Naleśnik Wiśniowy Dmuchany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Umieścić masło w naczyniu; umieścić w piekarniku do stopienia, o 10 protokół.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, 1 szklankę mleka i 2 jajka z trzepaczką, aż pozostaną małe grudki.
W naczyniu do pieczenia wlać masło.
Warstwa z serem szwajcarskim, szynką, boczkiem i serem Cheddar. W dużej misce, wymieszać pozostałe 1 szklanka mleka, pozostałe 6 jaj, sól, musztarda i gałka muszkatołowa.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.