Puff ryżowy z tuńczykiem wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mielony pieprz, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Z Tuńczykiem, Placki Z Tuńczykiem, oraz Puff Warzywny Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Białka ubić do spienienia w dużej szklanej lub metalowej misce. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka jaj powinny tworzyć ostry szczyt, który zachowuje swój kształt; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Ubić mąkę, sól i pieprz; wymieszać, aż mieszanina stanie się pasta-jak i światło złoty brąz, o 5 protokół. Stopniowo ubijaj mleko do mieszanki mąki i gotuj na wolnym ogniu. Gotować i mieszać 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Żółtka ubić w misce do złamania, następnie ubijać w mieszaninie mlecznej kilka łyżek na raz, aż do ubijania w 1/3 mieszanki mlecznej. Zeskrobać mieszaninę żółtka do rondla z pozostałym mlekiem i ubijać, aż będzie gładka. Gotować jeszcze 2 minuty, stale mieszając.
Wyjąć sos mleczny z ognia i wymieszać z ryżem, tuńczykiem, cebulą i sokiem z cytryny. Delikatnie złóż białka do równomiernego wymieszania, a następnie wlej do naczynia żaroodpornego o pojemności 1 1/2 litra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka lekko nadmuchnie, będzie złotobrązowa i ustawi się w środku, około 40 minut.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.