Pudełka czekoladowe z musem malinowym

Pudełka czekoladowe z musem malinowym
Pudełka czekoladowe z musem malinowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1198 kalorii, 8G białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym, Mus Malinowy Czekoladowy, oraz Gorzka czekolada, ciasto malinowe i jego Mus czekoladowo-imbirowy.

Instrukcje

1
Mikrofalówka cukierki powłoki w szklanej misce W Wysokiej 1 1/2 do 2 minut lub do stopienia, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić 1 cienką miętę na kawałku papieru woskowego. Zanurz krawędź innej mięty w roztopionej czekoladzie; przyklej krawędź zanurzoną do sąsiedniej strony pierwszej mięty. Przytrzymaj w miejscu od 5 do 6 sekund, aby ustawić. Powt. z pozostałymi 2 stronami pudełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MiętaMięta
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Nałożyć 1 cienką miętę na papier woskowy; brzegi posmarować roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Umieść pudełko nad kwadratem mięty; przytrzymaj w miejscu od 5 do 6 sekund, aby ustawić. Powtórzyć z pozostałymi cienkimi miętówkami i roztopioną czekoladą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MiętaMięta
5
Proces 1 opakowanie malin i cukru w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej do miski, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku. Wyrzucić miąższ i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać żelatynę na 3 łyżki zimnej wody; wymieszać i odstawić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
8
Dodaj 3 łyżki wrzącej wody; mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać z sokiem z cytryny. Wymieszać z mieszanką malinową; schłodzić do uzyskania konsystencji białka. Złożyć w bitą śmietanę; schłodzić 2 do 3 godzin lub aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
MalinyMaliny
żelatynażelatyna
WodaWoda
9
Łyżka napełniania równomiernie do pudełek czekolady. Górne każde pudełko z jednym kwadratem czekolady, pozostawiając częściowo otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
10
Podawać z pozostałymi malinami i w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
11
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy po ośmiu cienkich Miętówkach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn