Puddingi Z Chleba Cynamonowo-Karmelowego

Puddingi Z Chleba Cynamonowo-Karmelowego
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Puddingi z chleba cynamonowo-karmelowego mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz bitej śmietany, mleko, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka cynamonowa z syropem karmelowym, Karmelowo-Bananowy Chleb Pudding, oraz Gruszkowo-karmelowe puddingi chlebowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić chleb w kostkę 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
2
Miejsce w bardzo dużym Pucharze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Jajka, mleko, 1 szklankę śmietany i kolejne 4 składniki ubić w dużej misce do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę jaj overbread; wrzucić do herbu. Przykryj plastikiem i umieść talerz na górze, aby zanurzyć chleb w mieszance jajecznej. Schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
JajkoJajko
5
Wymieszać mieszaninę chleba; odstawić w pokojutemperatura 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
6
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło sixteen3 / 4-cup budyń kubki lub ramekins; dividebetween 2 patelnie do pieczenia. Podziel breadmixture między filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
7
Dodaj tyle gorącej wodyto patelni, aby dostać się w połowie boków kubków.
1
Niech budynie stać w pokojemtemperatura do 2 godzin.
2
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić Pozostałe 1cup śmietany i cukru pudru w mediumbowl aż szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Podawać w cieście pudding lub w temperaturze pokojowej z whippedcream i ciepłym sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn