Puddingi Z Chleba Cynamonowo-Karmelowego
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Puddingi z chleba cynamonowo-karmelowego mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz bitej śmietany, mleko, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka cynamonowa z syropem karmelowym, Karmelowo-Bananowy Chleb Pudding, oraz Gruszkowo-karmelowe puddingi chlebowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chleb w kostkę 3/4 cala.
Miejsce w bardzo dużym Pucharze.
Jajka, mleko, 1 szklankę śmietany i kolejne 4 składniki ubić w dużej misce do rozpuszczenia.
Wlać mieszaninę jaj overbread; wrzucić do herbu. Przykryj plastikiem i umieść talerz na górze, aby zanurzyć chleb w mieszance jajecznej. Schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Wymieszać mieszaninę chleba; odstawić w pokojutemperatura 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło sixteen3 / 4-cup budyń kubki lub ramekins; dividebetween 2 patelnie do pieczenia. Podziel breadmixture między filiżanki.
Dodaj tyle gorącej wodyto patelni, aby dostać się w połowie boków kubków.
Niech budynie stać w pokojemtemperatura do 2 godzin.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić Pozostałe 1cup śmietany i cukru pudru w mediumbowl aż szczyty tworzą.
Podawać w cieście pudding lub w temperaturze pokojowej z whippedcream i ciepłym sosem karmelowym.