Pudding śniadaniowy z ryżem i rodzynkami
Ryżowo-rodzynkowy budyń śniadaniowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Jeśli masz prawdziwy syrop klonowy, brązowy ryż, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Cynamon Rodzynki Śniadanie Chleb Budyń, Pudding Ryżowy Rum Z Rodzynkami, oraz Pudding Ryżowy Rum-Rodzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz gotowany ryż, rodzynki, syrop klonowy, mleko sojowe, migdały, cynamon i kardamon. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Natychmiast zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, aż zgęstnieje, o 5 do 8 protokół. Łyżkę do misek i podawać.