Pudding śniadaniowy z ryżem i rodzynkami

Pudding śniadaniowy z ryżem i rodzynkami
Ryżowo-rodzynkowy budyń śniadaniowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Jeśli masz prawdziwy syrop klonowy, brązowy ryż, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Cynamon Rodzynki Śniadanie Chleb Budyń, Pudding Ryżowy Rum Z Rodzynkami, oraz Pudding Ryżowy Rum-Rodzynki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz gotowany ryż, rodzynki, syrop klonowy, mleko sojowe, migdały, cynamon i kardamon. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
SoymilkSoymilk
( 23)( 23)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2
Natychmiast zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, aż zgęstnieje, o 5 do 8 protokół. Łyżkę do misek i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn