Pudding Z Toffi I
Pudding Butterscotch i jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Toffi Pudding Pie, Budyń Z Toffi, oraz Budyń Z Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1 quart wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Umieścić na średnim ogniu i wymieszać z jajkami i mlekiem. Gotować, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki. Wymieszać wanilią i masłem.
Ostudzić krótko i podawać na ciepło, lub schłodzić w lodówce, aż do podania.