Pudding Z Ryżu Pekan
Pudding ryżowy Pecan to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 9g tłuszczu i w sumie 340 kalorii. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka skórki z cytryny, połówek orzechów pekan, ryżu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pudding Ryżowy Klonowy Pecan, Banan Pecan Ryż Pudding Pie, oraz Czekoladowy budyń kokosowo-Pekanowo-ryżowy z sosem karmelowym.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu zagotuj ryż i mleko. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 25 minut. Dodaj syrop klonowy, skórkę z cytryny i orzechy pekan.
Wlać do serwujących potraw i schłodzić do zestalenia.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy puddingu ryżowego. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.