Pudding Z Podwójnym Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu z podwójnym Mango. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz żelatynę, śmietanę do ubijania, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Podwójny Budyń Czekoladowy, Podwójny Budyń Czekoladowy, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy.
Instrukcje
Grubo posiekać 2 Mango. Pokroić w kostkę Pozostałe mango.
Połącz grubo posiekane mango i 1/4 szklanki wody w blenderze; proces aż będzie gładki. Przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.
Doprowadzić 3/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać cukier do patelni, mieszając do rozpuszczenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w pozostałej 1 1/4 szklanki wody.
W rondlu posypać wodą żelatynę bez smaku; odstawić na 1 minutę.
Dodać puree z mango, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę równomiernie do każdego z 8 (6-uncji) ramekinów lub kubków kremu. Przykryć i schłodzić przez noc lub do momentu ustawienia. Wierzch równomiernie z pokrojonym w kostkę mango.
Śmietanę umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów.