Pudding Yorkshire

Pudding Yorkshire
Pudding Yorkshire może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kapie z wołowiny, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę z solą aż do wymieszania. Zrobić dobrze w mące, dodać mleko, i ubijać do stałej. Ubić jajka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać wodę i ponownie ubijać, aż mieszanina będzie lekka i spieniona. Odstawić na godzinę (lub, jeśli jest dzień wcześniej, przykryć w lodówce na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Gdy pieczeń wołowa jest gotowa do wyjścia z piekarnika, przygotuj mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wylać kapiele z rostbefu i odmierzyć żądaną ilość (około 1/2 szklanki powinno zrobić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
6
Wlać kapiele do naczynia do pieczenia 9x12 cali i umieścić w piekarniku, aż kapiele skwierczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Wlać ciasto na kapiące i piec przez 30 minut (lub do momentu, gdy boki wzrosły i są złotobrązowe).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić na osiem porcji i od razu podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn