Pudding Tofu Dream i nadzienie do ciasta
Tofu Dream Pudding and Pie Filling to bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo-wegetariański i przyjazny przepis na 8 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 125 kalorii . Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 7 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, syrop klonowy, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Budyń czekoladowy z tofu/musem/nadzieniem do ciasta , Nadzienie budyniowe lub do ciasta i Ciasto budyniowo-czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego .
Instrukcje
Włóż tofu, brązowy cukier, orzechy włoskie, syrop klonowy i sok z cytryny do robota kuchennego. Przetwarzaj, aż będzie gładka. Przykryj i ostudź, aż zgęstnieje i będzie można nadziewać ciasto lub podawaj od razu jako budyń.