Pudding Ryżowy Z Dyni
Pudding ryżowy z dyni to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, dynię, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pudding Ryżowy Z Dyni, Pudding Ryżowy Z Dyni, oraz Pudding Ryżowy Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz ryż, mleko, cukier, fasolę waniliową, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i sól.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i większość (ale nie wszystkie) cieczy zostanie wchłonięta, 20 do 25 minut.
Zdjąć z ognia. Odrzuć fasolę wanilii. Wymieszać z dynią. Przepis można zrobić z wyprzedzeniem do tego punktu. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni wcześniej. Aby odwrócić, wymieszać dodatkowe 1 1/2 szklanki mleka i delikatnie wymieszać na średnim ogniu.
Podawać na ciepło, posypane brązowym cukrem w razie potrzeby.