Pudding ryżowy z brązowym cukrem i cynamonem
Brązowy cukier i cynamon Pudding ryżowy może być tylko deser szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 227 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka brązowego cukru, wody, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 30 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Risotto Pudding Ryżowy Z Brązowym Cukrem I Wanilią, Pudding ryżowy cynamonowo-cukrowy z rodzynkami nasączonymi burbonem, oraz Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu. Mieszaj ryż, masło i sól do wody, aż masło się roztopi. Przykryć rondel i zdjąć z ognia. Odstawić do wchłonięcia wody, Około 5 minut.
Wymieszać mleko, brązowy cukier, skrobia kukurydziana, i ekstrakt waniliowy do ryżu; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu podczas mieszania; gotować, aż ryż ma konsystencję luźnych płatków owsianych, o 5 protokół. Budyń z chochli do misek i kurzu z cynamonem.