Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Jeśli 97 centów za porcję spada w budżecie, budyń ryżowy Jasmine Chai może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz owoce, bitą polewę, żółtka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Ryżowy Jasmine Chai, Pudding Ryżowy Jaśminowy, oraz Pudding Ryżowy Chai dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 szklanka mleka,1 1/2 szklanki wody, herbaty i soli w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Usuń z ciepła; strome 1 minuta. Przecedzić mieszaninę mleka przez drobne sito do miski; wyrzucić substancje stałe. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; umieścić patelnię na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
3
Połączyć pozostałe 1 szklanka mleka, mleko skondensowane, owoce i żółtka jaj, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodaj połowę gorącej mieszaniny mleka do mieszaniny żółtka jaja, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; gotować 10 minut lub aż mieszanina jest gęsta i ryż jest miękki, stale mieszając.