Pudding Ryżowy Imbirowy Brązowy
Imbir brązowy ryż Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 292 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, imbiru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Ryżowy Brązowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Kremowy Pudding Ryżowy Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło 4-6 szklanki naczynia do pieczenia.
Rozłóż ugotowany ryż równomiernie w naczyniu do pieczenia.
W rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj mleko, cukier, imbir, cynamon i sól i gotuj, często mieszając, przez dwie minuty. Zdjąć ciepło i ostudzić.
Ubite jajka ubić do mieszanki mlecznej, aż dobrze się połączą.
Wlać mieszaninę mleka na ryż.
Piec, aż budyń ustawi (może być jeszcze jiggly w środku) o 45 protokół.