Pudding Ryżowy Chai

Pudding Ryżowy Chai
Jeśli 2,68 zł za porcję spada w budżecie, pudding ryżowy Chai może być wielki bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 450 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, migdałów, zmielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pudding Ryżowy Chai, Pudding Ryżowy Jasmine Chai, oraz Pudding ryżowy Vanillan i Chai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ryż i wodę na patelni o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W luźnej torebce z przyprawami włóż cynamon, anyż, imbir, kardamon, pieprz, goździki i jagody ziela angielskiego, zamknij i włóż torebkę do garnka.Ustawić garnek na średnim ogniu, przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Zdjąć osłonkę i dodać fasolę adzuki. Nadal gotować, i sprawdzić w mieszać często.Gdy woda zostanie wchłonięta, obniż ciepło i stopniowo dodawaj napój z mleka kokosowego, 1/2 szklanki na raz, mieszając od czasu do czasu, aż mleko zostanie wchłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka KokosowegoNapój Z Mleka Kokosowego
Fasola AdzukiFasola Adzuki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć torebkę z przyprawami i duże przyprawy i wymieszać z syropem klonowym i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Podawać posypane pyłu cynamonu i pokrojone migdały lub posiekane orzechy nerkowca, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn