Pudding Ryżowy Brązowy
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Brązowy ryż Pudding może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 538 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Ryżowy Brązowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Kremowy Pudding Ryżowy Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić śmietanę, woda, brązowy ryż, i sól do wrzenia w garnku; zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest całkowicie wchłonięta, o 80 protokół. Złożyć rodzynki do mieszaniny i kontynuować gotowanie, aż rodzynki pulchne, o 10 minut więcej.
W misce ubić żółtka, cukier i cynamon, powoli wlać do garnka z ryżem mieszając. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, o 6 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem z wanilii.