Pudding Ryżowy
Pudding ryżowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przepis ten zachwycił 74 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ryż, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Rice Kheer (Pudding Ryżowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 2 ćwiartka naczynia do pieczenia.
W rondlu 2 quart na średnim ogniu, oparzyć mleko i usunąć z ognia.
Dobrze wymieszać i powoli dodawać jajka, wanilię i masło.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 2 quart.
Na wierzch posypać gałką muszkatołową.
Piec przez 40 minut. Wymieszać budyń po 20 minutach.