Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu ryżowego z migdałami i sosem wiśniowym. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, wiśnie, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym, Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym, oraz Budyń ryżowy kokosowy z sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mleko, 5 łyżek cukru i ryż w ciężkim średnim rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i mieszanina jest gęsta, często mieszając, o 35 protokół. Odrzuć waniliową fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nasiona
Cukier
Mleko
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
3
Wlać pudding ryżowy do metalowej patelni o wymiarach 13x9x2 cali; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę i 2 łyżki cukru w średniej misce, aż średnie szczyty tworzą. Złożyć śmietanę do mieszanki budyniu ryżowego na patelni. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 4 godzin. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
5
Wiśnie, cytrynę i pozostałe 3/4 szklanki cukru gotować w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż wiśnie będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Cytryna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wyrzucić cytrynę. Łyżka puddingu do misek. Łyżka gorącego sosu wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Czereśnie
Cytryna
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego