Pudding ryżowy waniliowy z syropem wiśniowo-rumowym

Pudding ryżowy waniliowy z syropem wiśniowo-rumowym
Pudding ryżowy waniliowy z syropem wiśniowym i rumowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 282 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rum, wodę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tradycyjne Lody Waniliowe Z Syropem Z Dzikiej Wiśni, Pudding ryżowy z syropem z granatów, oraz Budyń Brioche Wiśniowo-Waniliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać ryż, śmietanę, mleko, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Pokrój wanilię na pół i użyj noża, aby zeskrobać nasiona, a następnie dodaj je do mieszanki ryżu. (Jeśli chcesz, włóż również wanilię, aby dodać trochę więcej smaku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Wlać mieszaninę do naczynia żaroodpornego o średnicy 10-12 cali i piec przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Tymczasem zrobić syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
6
Podgrzać wszystkie składniki w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, aż wiśnie wchłonęły cały płyn, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Pudding ryżowy pozostawić do ostygnięcia, a następnie podawać na ciepło lub na zimno z syropem wiśniowo-rumowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn