Jeśli 2,68 zł za porcję spada w budżecie, pudding ryżowy Chai może być wielki bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 450 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, migdałów, zmielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pudding Ryżowy Chai, Pudding Ryżowy Jasmine Chai, oraz Pudding ryżowy Vanillan i Chai dla podobnych receptur.
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W luźnej torebce z przyprawami włóż cynamon, anyż, imbir, kardamon, pieprz, goździki i jagody ziela angielskiego, zamknij i włóż torebkę do garnka.Ustawić garnek na średnim ogniu, przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Zdjąć osłonkę i dodać fasolę adzuki. Nadal gotować, i sprawdzić w mieszać często.Gdy woda zostanie wchłonięta, obniż ciepło i stopniowo dodawaj napój z mleka kokosowego, 1/2 szklanki na raz, mieszając od czasu do czasu, aż mleko zostanie wchłonięte.