Pudding Poke Cake

Pudding Poke Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Pudding Poke. Jedna porcja zawiera 3346 kalorii, 56g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.05 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciasto Bananowy Pudding Poke, Easy Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-cala ciasto. Natychmiast wbijaj głębokie otwory w ciasto w odstępach 1-calowych, używając okrągłego uchwytu drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średnim rondlu połącz mieszanki suchego budyniu z cukrem. Stopniowo mieszaj mleko aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać masło. Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Polej ciasto.
5
Przechowywać w lodówce 2 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia56
Magazyn