Pudding Poke Cake

Pudding Poke Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Pudding Poke. Jedna porcja zawiera 3346 kalorii, 56g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.05 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciasto Bananowy Pudding Poke, Easy Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-cala ciasto. Natychmiast wbijaj głębokie otwory w ciasto w odstępach 1-calowych, używając okrągłego uchwytu drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W średnim rondlu połącz mieszanki suchego budyniu z cukrem. Stopniowo mieszaj mleko aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać masło. Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
4
Polej ciasto.
5
Przechowywać w lodówce 2 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia56
Magazyn