Pudding kukurydziany II
Pudding kukurydziany II to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Jeśli masz kukurydzę, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 27 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W blenderze lub robocie kuchennym bardzo dobrze wymieszać jajka.
Dodać mąkę i cukier i dobrze zmiksować.
Dodać mleko i lekko zmiksować. Na koniec ręcznie wymieszać kukurydzę. Wymieszać z roztopionym masłem i wlać mieszaninę do dużego naczynia żaroodpornego.
Piec około 45 minut. Po zakończeniu budyniu środek powinien być solidny, a góra powinna mieć ładny złoty kolor.
Pozostaw na około 15 minut, a następnie podawaj na ciepło.