Pudding kukurydziany II

Pudding kukurydziany II
Pudding kukurydziany II to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Jeśli masz kukurydzę, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 27 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W blenderze lub robocie kuchennym bardzo dobrze wymieszać jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mąkę i cukier i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Dodać mleko i lekko zmiksować. Na koniec ręcznie wymieszać kukurydzę. Wymieszać z roztopionym masłem i wlać mieszaninę do dużego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Piec około 45 minut. Po zakończeniu budyniu środek powinien być solidny, a góra powinna mieć ładny złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostaw na około 15 minut, a następnie podawaj na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn