Pudding Kukurydziany I
Pudding kukurydziany może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 5. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mleko, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekanki 2 quart.
Podsmażyć cebulę, czerwoną paprykę i czosnek w oliwie z oliwek.
Dodać kukurydzę i dalej gotować.
W innym rondelku doprowadzić mleko na wolnym ogniu i powoli mieszać w mączki kukurydzianej. Gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i dodać sól i pieprz do smaku.
Ubić jajka i białka razem i powoli dodać je do mieszanki mąki kukurydzianej. Wymieszać w mieszaninie cebuli, rozdrobniony ser i pietruszkę do mieszanki mąki kukurydzianej. Mieszankę łyżką do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Posypać wierzchu więcej startego sera i rozdrobnione Kukurydza tortilla chipsy.
Piec przez 40 do 45 minut lub do jędrności.