Pudding Kukurydziany I
Pudding kukurydziany mogę być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 354 kalorie, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, cebula, ser cheddar, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekanki 2 quart.
Podsmażyć cebulę, czerwoną paprykę i czosnek w oliwie z oliwek.
Dodać kukurydzę i dalej gotować.
W innym rondelku doprowadzić mleko na wolnym ogniu i powoli mieszać w mączki kukurydzianej. Gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut stale mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia, dodać sól i pieprz do smaku.
Ubić jajka i białka razem i powoli dodać je do mieszanki mąki kukurydzianej. Wymieszać w mieszaninie cebuli, rozdrobniony ser i pietruszkę do mieszanki mąki kukurydzianej. Mieszankę łyżką do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Posypać wierzchu więcej startego sera i rozdrobnione Kukurydza tortilla chipsy.
Piec przez 40 do 45 minut lub do jędrności.