Pudding Kukurydziany 4-Składnikowy Bezmleczny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj 4-składnikowy Pudding kukurydziany bez mleka spróbować. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 359 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 181 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieszankę muffinek kukurydzianych bez nabiału, kremowaną kukurydzę, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczenie bez nabiału i jaj, bez kukurydzy, wegański budyń waniliowy i gratisy, SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz 4 Składniki Almond Butter Bites {Bez Glutenu, Bez Nabiału, Bez Ziarna} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Wymieszać wszystkie składniki razem w dużej misce.
Wlać do natłuszczonego dwugartowego naczynia żaroodpornego.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w patelni nonstick.Uformuj schłodzony pudding kukurydziany na małe ciastka o średnicy około 1 1/2-2 cali.
Umieść je na patelni i gotować, aż spody są rumiane.Delikatnie przewrócić ciasta i gotować, aż będą rumiane i ogrzewane przez.