Pudding Kukurydziany
Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mleko, substytut jajka, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.
Instrukcje
Połącz kukurydzę, szczypiorek, tymianek, sól i pieprz w średniej misce.
Połącz mleko, substytut jajka, serek śmietankowy i jajko w średniej misce.
Dodać mieszaninę mleka do mieszanki kukurydzy i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wlać mieszaninę kukurydzy do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 55 minut lub aż wierzch budyniu będzie złoty kolor.